RENOVEER AAN EEN UITERST VOORDELIG TARIEF

U droomt van een nieuwe badkamer of keuken? Wij zoeken voor u een renovatielening voor alle werken aan uiterst voordelige voorwaarden. Interessant, want zo hoeft u niet in alle gevallen uw spaargeld aan te spreken.

De aanvraag voor een renovatielening bij Hypotheekmakelaars verloopt niet alleen snel, maar is ook uiterst voordelig. Zo betaalt u voor een renovatielening geen hypotheek-, notaris- of dossierkosten en zijn er, afhankelijk van de hoogte van de lening, verschillende looptijden mogelijk!

Als onafhankelijk makelaar leggen we uw aanvraag tot een renovatielening voor bij verschillende kredietinstellingen. Hypotheekmakelaars kan u op deze manier de voordeligste oplossing aanbieden om uw renovatieproject te realiseren.

Bel ons of doe hieronder direct een kosteloze en vrijblijvende aanvraag.

TIP! Wist u dat u uw lopende krediet(en) en hypotheek ook kan samenvoegen tot één nieuwe lening? En daarnaast kan bijlenen voor werken en/of renovatie? Voordeel hiervan is dat uw maandlast flink kan dalen. En het zorgt voor overzicht in uw financiën, want u houdt nog maar één lening over. Klik hier voor meer informatie.

START AANVRAAG

Aanvraag

Doe vrijblijvend een aanvraag en laat ook voor u berekenen wat de mogelijkheden zijn. Hypotheekmakelaars, zeker en vast!

Start aanvraag