RENOVEER AAN EEN UITERST VOORDELIG TARIEF

Renovatielening of energielening?

Droom je van een nieuwe badkamer of keuken? Of wil je de nodige energiebesparende werken uitvoeren om je EPC-label te verbeteren? Hypotheekmakelaars zoekt voor jou een renovatielening voor alle soorten van werken aan de meest voordelige voorwaarden.

Als onafhankelijk makelaar leggen we jouw aanvraag voor een renovatielening of energielening bij verschillende kredietinstellingen. Wij kunnen je op deze manier de beste oplossing aanbieden om jouw renovatieproject te realiseren.

Bel ons of doe hieronder direct een kosteloze en vrijblijvende aanvraag!

Tip 1! Als er grote investeringen gedaan moeten worden aan je woning kan je ook de overwaarde gebruiken. Dit betekent dat er een tweede hypotheek genomen kan worden op je woning. Omdat de looptijd van een hypothecaire lening langer is, maar ook de rente lager is dan een traditionele renovatielening of energielening, zal de maandlast een pak lager zijn. Zodat er ook geld overblijft om met je gezin leuke dingen te blijven doen. Wil je energiebesparende werken doen? Hier vind je meer info. 

TIP 2! Wist je dat je jouw lopende krediet(en) en hypotheek ook kan samenvoegen tot één nieuwe lening? En daarnaast kan bijlenen voor werken en of renovatie? Voordeel hiervan is dat jouw totale maandlast flink kan dalen. En het zorgt voor overzicht in jouw financiën, want je houdt nog maar één lening over. Klik hier voor meer informatie.

START AANVRAAG

Aanvraag

Doe vrijblijvend een aanvraag en laat ook voor u berekenen wat de mogelijkheden zijn. Hypotheekmakelaars, zeker en vast!

Start aanvraag