RENOVEER AAN EEN UITERST VOORDELIG TARIEF

U droomt van een nieuwe badkamer of keuken? Wij zoeken voor u een renovatielening voor alle werken aan uiterst voordelige voorwaarden. Interessant, want zo hoeft u niet in alle gevallen uw spaargeld aan te spreken.

De aanvraag voor een renovatielening bij Hypotheekmakelaars verloopt niet alleen snel, maar is ook uiterst voordelig. Zo betaalt u voor een renovatielening geen hypotheek-, notaris- of dossierkosten en zijn er toch looptijden tot 120 maanden mogelijk!

Als onafhankelijk makelaar leggen we uw aanvraag tot een renovatielening voor bij verschillende kredietinstellingen. Hypotheekmakelaars kan u op deze manier de voordeligste oplossing aanbieden om uw renovatieproject te realiseren.

Bel ons of doe hieronder direct een kosteloze en vrijblijvende aanvraag. Wij verwerken op werkdagen elke aanvraag binnen de 24 uur.

TIP! Wist u dat u uw lopende krediet(en) en hypotheek ook kan samenvoegen tot één nieuwe lening? En daarnaast kan bijlenen voor werken en/of renovatie? Voordeel hiervan is dat uw maandlast flink kan dalen. En het zorgt voor overzicht in uw financiën, want u houdt nog maar één lening over. Klik hier voor meer informatie.

START AANVRAAG

Aanvraag

Doe vrijblijvend een aanvraag en laat ook voor u berekenen wat de mogelijkheden zijn. Hypotheekmakelaars, zeker en vast!

Start aanvraag