Is herfinanciering of herplaatsing van uw bestaande lening of hypotheek interessant geworden als gevolg van aanzienlijke rentedalingen? De vraag is rap gesteld, het antwoord vereist evenwel enige voorafgaande analyse, maar is beslist het berekenen waard.

Belangrijke vraag hierbij is of het voordeel van de lagere rentevoet van de hypotheek opweegt tegen de nadelen van de herplaatsingskosten?

Onderstaand vindt u uitgebreidere informatie. Wilt u echter snel weten wat de mogelijkheden zijn in uw persoonlijke situatie, bel ons dan direct of doe hier kosteloos een vrijblijvende aanvraag.

START AANVRAAG

VOORDELEN

Vaak is het verstandig om direct ook een extra bedrag bij te lenen. Dit kan voor werken maar ook voor consumptieve doeleinden. Het is zelfs mogelijk om één of meerdere leningen bij uw hypotheek te plaatsen.

Indien de hypotheek opnieuw gefinancierd wordt is het grote voordeel een lagere rente en dus een lagere maandlast.

U zou kunnen overwegen de looptijd weer wat langer te maken om zo de maandlasten nog lager te maken.

Uw hypotheek herfinancieren kan ook reden zijn de looptijd korter te maken. Zo bent u nog sneller van uw hypotheek af.

NADELEN

Een nadeel is dat er weer opnieuw naar de notaris moet worden gegaan voor uw hypotheek.

Deze kosten kunnen echter meegefinancierd worden zodat ze niet direct door uzelf betaald hoeven te worden.

Voorstel

Wij berekenen graag vrijblijvend of herfinanciering voor u een voordeel is. Zeker als u ook nog andere leningen wilt samenvoegen of een geldbedrag in handen wilt, is het absoluut de moeite waard een vrijblijvende berekening bij ons aan te vragen. We nemen dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden door te nemen… Zeker en Vast!

START AANVRAAG