WONINGBEZITTERS DIE WAT MEER WILLEN LENEN TEGEN DE LAAGSTE LASTEN

Een eigenaarskrediet is eigenlijk gewoon een lening op afbetaling, maar dan speciaal voor de groep mensen die een woning hebben waarvan de waarde veel hoger is dan de schuld. Hierdoor hebt u de mogelijkheid om geld te lenen met een langere looptijd. Afhankelijk van de situatie oplopend tot zelfs 20 jaar!

Bovendien is vaak de rente veel lager dan bij een gewone LOA. Of dit ook in uw situatie zo is, berekenen wij graag vrijblijvend voor u.

Eigenaarskrediet en leningen samenvoegen


TIP! Wist u dat u uw lopende krediet(en) en hypotheek kan samenvoegen tot één nieuwe lening, ook wel hergroepering van kredieten genoemd? Voordeel hiervan is dat uw maandlast flink kan dalen. En het zorgt voor overzicht in uw financiën, want u houdt nog maar één lening over. Klik hier voor meer informatie.

U kan ervan op aan dat wij voor uw persoonlijke situatie de beste oplossing tegen de laagste lasten berekenen…Zeker en Vast!

START AANVRAAG

NIEUW

het eigenaarskrediet voor roerende doeleinden

U kunt ook lenen voor uw auto, boot of reis aan de voordelige voorwaarden van een hypothecair krediet. Ontdek HypConsume, het eigenaarskrediet dat zacht is voor uw budget.

Eigenaarskrediet HypConsume: wat is het?

HypConsume – een nieuwe versie van het eigenaarskrediet – is een aantrekkelijke manier om te lenen. U geniet van alle voordelen van een hypothecair krediet – zoals een langere leentijd en een lagere rente. Maar u gebruikt het geleende bedrag om uw levenskwaliteit te vergroten, zoals u dat wilt.

Een auto kopen, een boot aankopen, uw interieur vernieuwen of andere openstaande schulden aflossen? Met HypConsume leent u voordelig het bedrag van uw keuze – zonder elke maand met hoge afbetalingen te zitten.

Een hypothecair krediet gebruiken voor een andere aankoop: mag dat?

Ja, dat mag, onder de vorm van een eigenaarskrediet. Sinds 1 april 2017 bestaat het hypothecaire krediet met roerende bestemming. Dat is een moeilijke term om iets heel eenvoudig te zeggen: u kunt een hypotheek aangaan voor een ander doel dan de aankoop van een huis.

Het grote voordeel voor u, de consument: u betaalt elke maand een pak minder af, want u kunt uw lening spreiden over een langere termijn. De rentes liggen ook een pak lager, wat het allemaal heel aantrekkelijk maakt.

Hypotheekmakelaars is de eerste kredietverstrekker die dit vernieuwd eigenaarskrediet aanbiedt. Meer weten? Contacteer ons nu!

HypConsume: zo werkt het nieuwe eigenaarskrediet

De lening die wordt aangegaan met een HypConsume, valt onder de wet van de hypotheken. Dat wil zeggen dat het eigenlijk een lening op afbetaling is – een LOA. Maar dan met hypothecaire inschrijving.

De rentevoet ligt een pak lager dan die van een lening op afbetaling. Dat zorgt voor een lagere maandelijkse afbetaling. Bovendien kunt u de lening ook op een langere termijn terugbetalen. Zo spaart u elke maand veel geld uit en kunt u comfortabeler leven.

Hoe doet u er uw voordeel mee?

Waarvoor u uw HypConsume kunt gebruiken? Dit eigenaarskrediet is bijvoorbeeld perfect geschikt voor…

  • Het bundelen van niet-hypothecaire kredieten tegen een véél lagere rente.
  • Het kopen van een nieuw of tweedehands voertuig.
  • Het aankopen van een boot.
  • Het maken van reizen of cruises.
  • Het betalen van privéschulden of zakelijke schulden (btw, RSZ, belastingen …)

De mogelijkheden zijn eindeloos. Bespreek uw eigenaarskrediet met onze adviseurs: contacteer ons!

Om in aanmerking te komen voor een HypConsume, zijn er een aantal voorwaarden. Hieraan moet u voldoen om een eigenaarskrediet te mogen aanvragen. Herkent u zich hierin?:

  • Het leenbedrag is hoger dan 37.000 euro.
  • De looptijd bedraagt maximum 20 jaar.
  • U verkrijgt maximum 200.000 euro per woning die u bezit.
  • De lening loopt af voordat u 75 jaar wordt.

Mobilhome

Rudy en Monique bezitten samen een woning. Ze besluiten om een mobilhome aan te kopen – een jarenlange droom van hen. Ze gaan naar de bank, maar een lening op afbetaling blijkt te duur. Net wanneer ze hun droom willen opbergen, gaan ze langs bij Hypotheekmakelaars. Hun adviseur stelt hen het vernieuwde eigenaarskrediet – Hypconsume – voor.

De aankoop van de mobilhome neemt geen grote hap uit hun maandbudget. De lening wordt gespreid over een langere periode. De kosten voor een hypothecaire inschrijving en de notariële akte worden mee verrekend in het voorstel. Dit bleek de beste oplossing voor dit koppel, dat nu geniet van een prachtige reis met hun fonkelnieuwe mobilhome.

De hypotheek van Valerie en Ahmet is bijna afgelost. Maar ze betalen zich elke maand blauw aan andere leningen die ze nog hebben lopen. De broer van Ahmet vertelt hen over HypConsume en het koppel besluit langs te gaan bij Hypotheekmakelaars en ontdekken het eigenaarskrediet.

Dankzij HypConsume kunnen Ahmet en Valerie hun terugbetalingen spreiden over een véél langere periode. Hun maandlast daalt stevig. En de bestaande hypotheek werd opgenomen in het lopend krediet. Het resultaat? Zelfs de nieuwe keuken die ze wilden plaatsen, werd mee berekend. En nog betalen ze 400 euro per maand minder dan eerst.

Bent u eigenaar van een woning en wilt u extra voordelig lenen voor een dure aankoop? Of wilt u uw lopende leningen samenvoegen en profiteren van aanzienlijk lagere maandlasten? Ontdekken hoe u uw dromen realiseert en met HypConsume elke maand meer geld overhoudt?
Maak nu een afspraak met Hypotheekmakelaars en bespreek uw eigenaarskrediet!

Advies

Hypotheekmakelaars is de eerste kredietverstrekker die dit vernieuwd eigenaarskrediet aanbiedt.

Meer weten?

BEL ONS: 078-480100