Ben je op zoek naar manieren om je maandelijkse hypotheek- en leningaflossingen te verlagen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij onze dienst voor het samenvoegen van hypotheken en leningen helpen we je om al je schulden samen te voegen tot één voordelige lening.

Zelfs nu de intrestvoet hoger is dan voorheen is het in veel gevallen nog steeds lonend om uw leningen met uw hypotheek samen te voegen!

Twee mensen die leningen hergroeperen op een computer

Voordelen van het samenvoegen of centraliseren van hypotheken en leningen:

  1. Bespaar geld op je maandelijkse aflossingen
  2. Verlaag je maandelijkse interestkosten
  3. Meer overzicht en gemak: één lening in plaats van meerdere
  4. Mogelijkheid om extra geld te lenen voor verbouwingen en of andere (groene) investeringen

Hoe werkt het samenvoegen van hypotheken en leningen?

Het samenvoegen van hypotheken en leningen is een proces waarbij al je bestaande schulden worden samengevoegd tot één lening. Hierdoor heb je nog maar één lening en betaal je alleen nog maar één maandelijkse aflossing. Dit zorgt niet alleen voor meer overzicht en gemak, maar ook voor een lagere maandelijkse aflossing. Bovendien kan het samenvoegen van hypotheken en leningen je in staat stellen om extra geld te lenen voor bijvoorbeeld werken en of energie besparende maatregelen.

Onze dienstverlening:

Als je voor onze dienstverlening kiest, dan krijg je van ons een persoonlijk advies op maat. We kijken naar je financiële situatie en zoeken samen met jou naar de beste oplossing voor het samenvoegen van je hypotheken en leningen. We werken samen met verschillende kredietverstrekkers en kunnen je zo een voordelige lening aanbieden die past bij jouw situatie.

Contacteer ons:

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het samenvoegen van jouw hypotheken en leningen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen en je te begeleiden bij het samenvoegen van je schulden.

 

Start aanvraag
Bel ons: 078-480100