Go to Top

Persoonlijke lening

Persoonlijke lening voor aankopen

Een persoonlijke lening is een comfortabele optie voor het financieren van diverse uitgaven. Wellicht dat u extra geld nodig heeft voor de aankoop van een keuken, of een nieuwe wagen…Of u gaat trouwen en u wilt de dag van u leven onvergetelijk maken…Of u wilt graag op wereldreis gaan, dan kan een persoonlijke lening dè oplossing voor u zijn.

Persoonlijke lening voor onverwachte kosten

Soms kunnen ook uw persoonlijke omstandigheden veranderen, kosten of rekeningen uit een onverwachte hoek. Zoals een belastingbrief of er gaat een huishoudtoestel kapot. En u hebt niet direct het nodige geld om de rekening te betalen of om een nieuw toestel te kopen. Ook dan kan deze leningsvorm uitkomst bieden en kan u uw probleem direct oplossen.Hypotheekmakelaars werkt met de beste kredietverstrekkers samen, daardoor kunnen we, kosteloos en vrijblijvend, de beste voorstellen aan u voorleggen.

U wilt een akkoord voor uw lening en ook nog aan de beste voorwaarden? Dan bent u bij Hypotheekmakelaars aan het juiste adres. Zeker en Vast!

Doe hier vrijblijvend een offerteaanvraag

Nog een optie, het nieuwe eigenaarskrediet: ‘HypConsume’

Lenen voor uw auto, boot of reis aan de voordelige voorwaarden van een hypothecair krediet? Ontdek HypConsume, ‘het eigenaarskrediet’ dat zacht is voor uw budget.

Sinds 1 april 2017 bestaat het hypothecaire krediet met roerende bestemming. Dat is een moeilijke term om iets héél eenvoudigs te zeggen. U kunt een hypotheek aangaan voor een ander doel dan de aankoop van een huis. Het grote voordeel voor u, de consument: u betaalt elke maand een pak minder af, want u kunt uw lening spreiden over een langere termijn. De rentes liggen ook een pak lager, dan bij een persoonlijke lening, wat het allemaal heel aantrekkelijk maakt.

Wilt u meer informatie over HypConsume en weten of u aan de voorwaarden voldoet? klik op deze link.

 

Let op! Geld lenen kost ook geld.