Go to Top

Wij kunnen meer dan hypotheeklasten verlagen

Taschenrechner und StatistkIn Nederland is er een initiatief genaamd “Sloop de Crisis.” Dit is een website ( www.sloopdecrisis.nl ) waarbij consumenten niet alleen hun hypotheeklasten verlagen, maar ook kunnen besparen op kosten van Mobiele telefoon, Energie, TV&Internet en Zorg.

Dit is een heel goed initiatief. Ik streef er ook naar om bij een klantenadvies niet alleen te kijken naar de hypotheeklasten verlagen of de lasten van de lening, maar juist ook eens te gaan kijken naar het totale uitgavenpatroon. Daarom krijgen klanten ook altijd bij het advies een gratis “budgetanalyse” waarbij exact in kaart gebracht wordt wat er per maand op de rekening gestort wordt, wat de betalingen zijn, maar vooral ook waar nog winst te pakken valt. De klant krijgt als het ware een spiegel voor gehouden en dit werkt heel vaak enorm verhelderend. Zo zijn er alleen voor telefonie op jaarbasis al honderden euro’s te verdienen. Ook geef ik geheel kosteloos en vrijblijvend tips om elke week weer te besparen op de boodschappen.

Iedereen moet hard werken en het kan frustrerend zijn elke euro die op de bankrekening gestort wordt weer net zo snel uit te moeten geven. Het verlagen van de lasten van de hypotheek is vaak een heel erg goed begin. Ik heb daar veel elke keer weer veel voldoening van. Maar ik heb ook gemerkt dat veel mensen met deze luxe niet om kunnen gaan. Het is voor mij frustrerend dan een paar jaar later of zelfs al eerder weer om de tafel te moeten zitten om weer te kijken wat we kunnen besparen. Het is dan alleen maar fijn als je mensen ook echt op langere termijn kan helpen en soms ook met onverwachte zaken.

Ik vind het altijd belangrijk dat ik mijn klanten als ik ze toevallig eens tegen kom recht in de ogen kan kijken en ik ben altijd weer blij dat dit gewaardeerd wordt. Net dat beetje meer voor je klant doen dat geeft voldoening aan je werk.  En om die reden doe ik dit werk dan ook al 18 jaar met veel plezier. Dus als u een aanvraag bij ons doet dan krijgt u niet alleen een hypotheekadvies, maar indien u dit op prijs stelt ook een budgetanalyse. Zeker en Vast!

Let op! Geld lenen kost ook geld.